Papara Kullanmadan Binance'den Nasıl Para Çekilir Yatırılır?

 Binance.com kullanıcıları borsadan para çekerken papara kullanmak zorunda oluyorlar ve üzerine de %1 komisyon ödüyorlar. Peki nasıl direkt banka hesabımıza paramızı ücretsiz yatırabiliriz ve çekebiliriz? 

1. Bir Türk Kripto Borsasına Üye Olun

BTC Türk Pro, Paribu gibi Türk borsalarına kayıt oluyoruz. Çünkü bankaya çekme işlemini ücretsiz olarak bu borsalar üzerinden gerçekleştireceğiz.

2. Türk Borsasına Paramızı Atıyoruz

Paramızı havale eft yöntemi seçilerek direkt IBAN yardımıyla Türk Borsasına atıyoruz.

Ardından Türk Lirası paramızı USDT'ye dönüştürüyoruz.

Artık USDT olan paramızı Binance.com'a aktarabiliriz.

3. Paramızı Aktarıyoruz.

Binance üzerinden para çekme kısmına gelip kripto para yatırma kısmına geliyoruz. Çekeceğimiz Kripto para cinsini USDT olarak seçiyoruz.

Şimdi ise Türk borsasında Para Çek kısmına geliyoruz ve USDT'yi seçiyoruz. Ağ seçimi Tron(TRC20) olarak seçiyoruz. Aynı şekilde binance üzerinden de Tron(TRC20) seçtiğinizden emin olun. 

TRC20'yi seçmemizin sebebi herhangi bir komisyon işleminin olmamasıdır.



Adresi yapıştırdıktan sonra istediğin miktarı yazıp çekme isteği göndere tıklayın. Gerekli doğrulamaları yaptıktan sonra gönderdiğiniz para 5dk içinde Binance'e ulaşmış olacak. Alım satımlarınıza binance üstünden devam edebilirsiniz.

Peki Binance'den Paramı Nasıl Çekeceğim?

Uzun lafın kısası bu işlemlerin tersini yapacaksınız.

Bu sefer Binance üzerinden Kripto çekme kısmına geleceksiniz. Aynı zamanda daTürk borsasında ise kripto yatırma kısmına geleceksiniz. Binance üzerinden parasınızı USDT olarak ve yine TRC20 ağ yoluyla paranızı Türk borsasına çekebilir oradan da banka hesabınıza zahmetsizce çekebilirsiniz.


Papara Kullanmadan Binance'den Nasıl Para Çekilir Yatırılır? Papara Kullanmadan Binance'den Nasıl Para Çekilir Yatırılır? Reviewed by Mert on Şubat 13, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.